Stallgatan 4

Upplands Väsby
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Stallgatan 4, Upplands Väsby


Hyra:

10000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

63 m2


Beskrivning

Trevlig 2:a uthyres upp till 3 år
Lägenhet i Upplands Väsby uthyres under en längre period till rätt hyregäst(er)! 2 rum/kök, 63 kvadrat i söder och österläge, fjärde våningen. Liten balkong i söderläge och stort matrum med trevlig myshöra. Stort vardagsrum med nylackerat parkettgolv vättande mot öster. Egen tvättmaskin och badkar (finns även tvättstuga). Trevligt område med skogen ett stenkast bort. Nära till dagis och skola, simhall och gym samt köpcentrum på bekvämt gångavstånd. Den som är lite mer klassiskt intresserad finner en av norra stockholms största second-hand affärer, Skopan, bara några hundra meter bort. Goda kommunikationer, pendeltåget ligger på cykel eller gångavstånd, alternativt tre minuter med buss (går kanske var femte minut rusningstid). Stationen ligger 25 minuter från centralen och en station från Arlanda. Morgonbuss direkt in till stan finns.

Lägenheten uthyres möblerad. Nuvarande möblering säng, skrivbord, soffa, bäddsoffa, bord, stolar bokhyllor etc, dock ingen tv. Har ni egna möbler så är det okej, det finns gott om plats. Vill ni hänga up egna målningar så är det okej. Lägenheten uthyres ett år i taget pga av brf: s regler, med goda chanser till förlänging upp till 3 år då Johan ska till Nya Zealand och doktorera. Föreningen är mycket trevlig och aktiv med att arrangera aktiviteter.

El, vatten och värme är inkluderat i hyran. Bredband kostar kring 250 kr/månad med bindningstid men ifall ni vill ha ett annat avtal är det okej. Vi vill att ni ska vara rökfria men har inget emot djur i lägenheten. Inflyttningsdatum i slutet på Januari eller början på Februari. En månadshyra i deposition, betalas vid inflytt.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Upplands Väsby