Uddnäsvägen

Upplands Väsby
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Uddnäsvägen, Upplands Väsby


Hyra:

5000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

15 m2


Beskrivning

Rum i kollektivboende
UTHYRES - OBS ligger i Järfälla och inte Upplands-Väsby.

Gillar du lugn & ro och vill bo nära naturen, då kan detta boende vara intressant för dig.

Vad; Rum uthyres. Kollektiv
Var; Järfälla - Stäket
När; Inflytt i början av december
Annons kvar = boende kvar

Visning sker löpande...

Nu har vi 1 rum ledigt i sjötomtsvillan (ca 70 kvm) nere vid vattnet. Det kommer vara du och en till som bor tillsammans i villan men i era egna rum. Finns ett stort vardagsrum och en stor altan mot vattnet, perfekt för grillning. Huset är fullt möblerat med bädd, kyl, frys, mikro spis, diskmaskin, tvättmaskin mm.

De övriga boenden finns i sina egna stugor men har också tillgång till villan för att utföra diverse sysslor så som dusch och tvättning mm.

Boendet erbjuder lugn och fridfull miljö i ett litet stugområde med nära till naturen.

Nere vid bryggan hittar du en fantastisk utsikt över sjön med kvällssol, man kan även bada och sola om man vill, tillgång till båt finns (dock ej på vintern)

Hyran är 5000kr/mån och då ingår det mesta. Under vinterns kalla månader kan det bli en extra kostnad om elförbrukningen är väldigt hög. Vid inflyttning erläggs även en deposition på 5000kr som gäller för uppsägningsmånaden.

Rummet är på ca 15 kvm och passar dig som vill bo själv eller om det är ett par fungerar det lika bra, för det är stora utrymmen i huset, men då gäller ett annat pris.

Parkeringsplats finns vid boendet och ingår i priset. Nära till kollektivtrafiken. Tar ca 45 min in till centralstation vid normal trafik.

Rökning sker utomhus. Inga husdjur tillåtna pga allergi. Ej passande för barnfamilj.

Vidare så ser vi att du är ansvarsfull och betalar dina hyror i tid. Vi räknar med att du är skötsam och kan anpassa dig till den grupp som bor där just nu, viktigt att man respekterar varandra och kommer överens.

Tillträde sker enligt överenskommelse och boendet gäller tillsvidare.

Är du intresserad så hör av dig och berätta lite mer vem du är och hur din situation ser ut. Mejla eller ring (22.00) för mer info.

Visning sker löpande...

Alla är välkomna!!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Upplands Väsby