Bävernsgränd

Uppsala
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Bävernsgränd, Uppsala


Hyra:

3900 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

20 m2


Beskrivning

2 centrala rum uthyres
Vi hyr ut två rum i vår lägenhet som ligger ett par minuters gångavstånd från Uppsala centralstation. Det ena rummet är ca 15kvm med en hyra på 3900sek/mån, och det andra på ca 20kvm med en hyra på 4100sek/månad. Båda rummen är delvis möblerade (om du vill), och hyrs ut från och med den 1/7, eller enligt överenskommelse. Hyran inkluderar tillgång till fullt utrustat kök, stor hall med hängmatta, badrum, el, internet, TV-avgift, vatten, tvättstuga i källaren, etc. Uppsägningstiden är 2 månader från båda håll och vi kommer be om en månadshyra i deposition, som återfås när nyckeln återlämnas.

Lägenheten är en stor femma på 135 kvm, och vi som bor här (en liten familj på tre personer) huserar själva i tre av rummen, men hyr som sagt ut två sovrum som ligger lite avskilt i planlösningen. Vi har även ett fritidshus en bit utanför Uppsala där vi spenderar en hel del tid när vi inte är i stan. Det är viktigt för oss att ha det rent och trevligt hemma, så du som söker bör vara av den lugna, ordningsamma typen, och gärna med ett glatt humör :)

Om detta låter som ett boende för dig, är du välkommen att kontakta oss på mail för mer information om lägenheten såväl som oss. Skriv gärna och berätta om dig själv också, och hur du tänker kring ett eventuellt sam-boende.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala