Bernadottestigen

Uppsala
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Bernadottestigen, Uppsala


Hyra:

9500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

40 m2


Beskrivning

Härlig, nyproducerad 2:a uthyres
Nyproducerad 2:a (ca. 40 kvm) i Valsätra. Lägenheten Uthyres till en trevlig och pålitlig person. Perfekt för t.ex. yrkespendlare eller gästforskare.

Lägenheten befinner sig på högsta-våningen och har både en entrébalkong och en rymlig sydbalkong (6,5 kvm) i soligt söderläge. Planlösingen är modern, genomtänkt och luftig. Lägenheten kann eventuellt också hyras ut möblerad.

Valsätra är ett mycket omtyckt, trevligt och centralt bostadsområde, det är nära till det mesta, både city och natur. Med flera stadsbussar, avgång var 5 minut, är både cetrum och t.ex. akademiska väldigt nära. 10-15 min Cykelavstånd till universitetet, akademska, SLU och BMC, city och resecentrum. I närheten finns butik / bensistation, öppet till 22.00. Inom ca. 800 respektive 1.500 meter finns det lokala centrumet Svamptorget och det nyrenoverade Gottsunda Centrum med affärer, Simhall, Gym och bibliotek. Det är även nära till Sunnersta fritidscentrum, stadsparken, stadsskogen, E4 och mälaren.

Hyran är 9.500 kr i månaden. I hyran ingår el, vatten, värme samt bredband. Depositionen är 1 månadshyra och uppsägningstiden 2 månader från båda sidorna. Inflyttning 1 December.
Vi utgår från att du är en rök-/djurfri och ordningssam person med fast inkomst och bra referenser. Skicka gärna en mail med foto och telefonnummer där du berättar lite om dej själv så mailar vi lite mer informationer och möjlighet till en visning av lägenheten.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala