Bernadottestigen 1B

Uppsala
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Bernadottestigen 1B, Uppsala

Hyra:

9000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

44 m2


Beskrivning

Ljus, rymlig nyproducerad 2:a nära city
Ljus och trevlig genomgående 2:a , 44 kvm med en stor balkong om ca 9 kvm i bästa söderläge samt entrébalkong. Lägenheten har en genomgående planlösning med stora fönsterpartier som ger rikligt med ljusinsläpp. Genomtänkt och funktionell planlösning som bland annat erbjuder ett separat sovrum med rejäl plats för dubbelsäng, arbetskök, badrum med dusch samt gott om förvaring i lägenhetens förråd som är belägen i anslutning till lägenheten.

Lägenheterna är kvadratsmarta, välutrustade med ljus inredning i skandinavisk stil och såväl entrébalkong som rymlig söderbalkong om hela 9 kvm i soligt söderläge. Planlösningen är genomgående med stort fönsterparti mot balkong och ytterst yteffektiv; funktioner såsom kök, bad, förvaring är integrerade längs med ena väggen. På så sätt blir lägenheten flexibel och lättmöblerad. Stilrent, helkaklat badrum med klinkergolv och tvättmaskin.

Bernadotteporten ligger inbäddat i vacker kvartersgrönska. Husen kännetecknas av en elegant och tidlös gestaltning. Samtliga lägenheter har generösa entrébalkonger och söderbalkonger. I alla lägenheter finns rymliga förråd så du lätt har ordning och reda i din bostad.
Som boende i Bernadotteporten är det nära till det mesta, både stad och natur. Med fyra stadsbussar runt knuten har du en buss mot centrum var femte minut. Du har även all tänkbar service på bekvämt avstånd, ca 700 meter till det lokala centrumet och även närhet till nyrenoverade Gottsunda centrum med brett utbud av mat, shopping, gym, badhus m m. Lägenheten är delvis möblerad med bland annat en enkelsäng men möblerna kan flyttas in i förrådet.

TV och internet ingår i hyran.
Månadshyra 9000 kronor

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala