Berthåga Lindväg 6

Uppsala
Lägenhet: 7 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Berthåga Lindväg 6, Uppsala

Hyra:

25300 kr

Antal rum:

7 RoK

Boyta:

173 m2


Beskrivning

Uppsala - 6 rok - Tillsvidare - 25 300 kr/mån
Rymlig HALL med gott om plats för avhängning av ytterplagg. Exklusivt klinker som ger intryck av trägolv. Fönster i dörren ger ett bra ljusinsläpp. Den övre halldelen har en smakfullt belyst nisch med infällda led-spotlights. Ljusa väggar.Välutrustat KÖK med ljusa luckor och generösa arbetsytor. Nedsänkt dubbelho och kakel från Ekeby bruk. Infällda spotlights under överskåpen. Stor bardiskdel mot matsal/allrum. Utgång till altanen. Ljusa väggar. Målat och lackat furugolv. Den maskinella utrustningen består av en extra bred induktionshäll, inbyggd mikro, inbyggd ugn, fläkt, integrerad diskmaskin samt en kyl och en frys, båda i fullhöjd.MATSAL/ALLRUM med gott om plats för stort matbord samt ytterligare möblering. Fönster i tre väderstreck ger ett härligt ljusflöde. Ljust mönstrad tapet. Målat och lackat furugolv med golvvärme. Den öppna planlösningen mot köket skapar en bra kontakt med gästerna under middagsbjudningen.Ovanför matsalen finns ett rymligt LOFT som idag används till KONTOR. Genom att enkelt sätta upp vägg kan ni här skapa ytterligare ett SOVRUM. Här finns två fönster som ger bra ljusinsläpp. Ljust mönstrad tapet och vitbetsat samt lackat furugolv. Infällda spotlights i taket.Rymligt VARDAGSRUM med stora fönster i två väderstreck som ger ett härligt ljusinsläpp. Vackra orginalfurugolv som vitbetsats och hårdvaxoljats. Ljusa väggar. Utgång till det inglasade uterummet som även ansluter till det stora altandecket.BADRUM med helkaklade väggar och mosaikgolv med golvvärme. Fönster som ger ett trivsamt ljusinsläpp. Duschplats med takdusch bakom en glasvägg. Här finns en handdukstork, förvaringsskåp, hyllor, belyst spegelskåp, handfat med kommod samt en wc. Infällda spotlights i taket.Intill badrummet finns ett rymligt SOVRUM med ljusa tapeter och vitbetsat och hårdvaxoljat furugolv i orginal. Stort fönsterparti som ger ett bra ljusinsläpp.

 Stort SOVRUM med lika vackra trägolv som ovanstående sovrum. Garderobsvägg med skjutdörrar och mycket bra förvaringssystem. Belysning tänds när skjutdörrarna öppnas. Här finns också en klädkammare med bra förvaringssystem. Stort fönster som ger härligt ljusinsläpp.KÄLLARPLAN

HALL med ljusa putsade väggar och klinkergolv. Bra förvaringsutrymme under trappen, lämpar sig även bra för exempelvis ett skrivbord. Fönster som ger trivsamt ljusinsläpp. 

Stort FÖRRÅD med putsade väggar och klinkergolv.BADRUM/TVÄTTSTUGA med helkaklade väggar och klinkergolv. Här finns en duschplats, tvättmaskin, avlastningsbänk, hyllor, handfat, spegel samt en wc.Rymligt SOVRUM med ljusa ton-i-ton-mönstrade tapeter och laminatgolv. Fönster som ger bra ljusinsläpp.ALLRUM med fönster i två väderstreck som ger bra ljusinsläpp. Rummet har en egen entré vilket ger bra förutsättningar för såväl tonårsboende som uthyrning.

Villan är på 173 kvm var av boarea 97 kvm och biarea 76 kvm.
Kallhyra.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala