Blekingevägen

Uppsala
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Blekingevägen, Uppsala


Hyra:

5000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

30 m2


Beskrivning

1a uthyres långtid från 1 april
Vi vill hyra ut vår 1a, gärna för lång tid framöver till ansvarsfull person. 1an (som är en uthyrningsdel av en större lägenhet) hyrs ut delvis möblerad. Den finns tillgänglig från 1:a april och vi vill helst att du flyttar in då.

Du kommer att ha en egen entré och egen rymlig hall med garderober med gott om plats för kläder m.m. Rummet har trinettkök med köksskåp, spis med två plattor samt kylskåp och frysfack (nytt fristående kylskåp köpt efter att bilden togs). Eget badrum med dusch, toa och badrumsskåp. Totalt ca 30m2. El och internet ingår. Tillgång till tvättstuga. Parkering finns att hyra i området.

Möblering: Enkelsäng, bokhylla, barbord med stolar. Skrivbord kan ordnas om du önskar det.

Lägenheten ligger i Sävja, i mysigt område med fin gård och träd och skog runtomkring. Busshållplats finns nära och buss nr 5 går in till centrum var 10e minut från tidig morgon till kvällen, sen var 20e minut.

På inflyttningsdagen betalas första hyran + 4000kr som deposition som återfås när du flyttar ut. Ömsesidig uppsägningstid på 2 månader.

Fler bilder kan skickas. Om du är intresserad, maila mig och berätta lite om dig själv, vad du jobbar/sysslar med, om du har fast inkomst, när du vill flytta in och hur länge du vill hyra. OBS du måste vara rök- och djurfri.

Vänliga hälsningar
Sigrid

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala