Blekingevägen

Uppsala
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Blekingevägen, Uppsala


Hyra:

3600 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

12 m2


Beskrivning

Inneboende sökes till rymlig 3:a i Sävja
Vi vill hyra ut ett rum i vår stora 3-rumslägenhet till en trevlig tjej/kvinna. Vi söker dig som är lagom social och gillar att bo med andra.

Hyran för rummet samt del i övriga lägenheten är 3600kr/månad inklusive internet, el och delvis möblering. Rummet är möblerat med enkelsäng med rymliga sänglådor, bokhylla, stol och skrivbord. En fast enkelgarderob finns.

Tillsammans med oss, ett par på 27 och 31 år delar du: vardagsrum, stort mysigt kök med utgång till stor balkong i soligt läge samt badrum med badkar. Vi har egen tvättmaskin men tvättstuga finns också i hus bredvid.

Vi är båda lättsamma och trevliga och vill ha lagom snyggt och fräscht omkring oss. Tidigare har vi själva varit inneboende så vi vet att man måste vara lite flexibel och hänsynsfull. Vi är inga
partyprissar men tycker det är trevligt att dela boende.

Lägenheten ligger i Sävja, i mysigt område med fin gård och träd och skog runtomkring. Busshållplats finns nära och buss nr 5 går in till centrum var 10e minut från tidig morgon till kväll, sen var 20e minut.

Rummet finns tillgängligt från 1/7. Ömsesidig uppsägningstid på 2 månader. På inflyttningsdagen betalas första hyran + 3000kr som deposition som återfås när du flyttar ut.

Om det här låter intressant, maila oss och berätta lite om dig själv, vad du jobbar/sysslar med, om du har fast inkomst, när du vill flytta in och hur länge du vill hyra. Vi kan sen ses över en fika och diskutera mer och se om vi gillar varandra. Fler bilder kan mailas.

Vänliga hälsningar
Sigrid och Vasilis

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala