Blekingevägen 12

Uppsala
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Blekingevägen 12, Uppsala


Hyra:

10500 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

76 m2


Beskrivning

Möblerad 3a uthyres i lugnt bostadsområde
En fin 3a i Sävja hyrs ut på grund av studier på annan ort. Lägenheten kommer att vara tillgänglig för uthyrning i minst ett år framöver men förmodligen under 3-5 år.

Lägenheten är delvist möblerat. I vardagsrummet finns det en stor divansoffa, en tv-bänk, en matta samt en bäddsoffa. I det största sovrummet så finns det en 140-säng, en stor garderob, ett skrivbord, en liten matta och en mindre garderob. I köket finns matbord samt 6 stolar. Det finns 2 tvättstugor i bostadsområdet men i lägenheten finns också en tvättmaskin ifall man har lite mindre tvätt att ta hand om.

Lägenheten är i ett lugnt bostadsområde ca 12 minuter från centrum med bil. Bussen åker var 10:e minut (kommer snart bli var 5e minut) och det tar ca 17 minuter att ta sig till centralen. Bostaden har nära till en vårdcentral, en skola, ett kulturcentrum samt ett ICA. Perfekt område för folk som vill ha lugn och ro för studier eller för en liten barnfamilj.

I hyran ingår varmvatten och värme, dock inte el eller bredband som måste tecknas av hyresgästen. Något bra är att bostadsrättsföreningen har avtal med Telia så man kan få 100/100 Bredband, telefoni samt TV för en ynka hundralapp! Bostadsparkering finns också och kostar ca 200kr extra per månad för en plats!

Jag söker en person(er) som är djur- och rökfri, är skötsam samt har god ekonomi. Kreditupplysning är ett plus att ha som referens.

Om du är intresserad och har flera frågor får du gärna höra av dig via e-post. Jag läser varje mail och kommer att svara så fort jag kan. Beskriv gärna lite mer om er själva och er livssituation och lämna namn och telefonnummer!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala