Blodstensvägen

Uppsala
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Blodstensvägen, Uppsala


Hyra:

3900 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

70 m2


Beskrivning

Rum i 3:a på Eriksberg
Hej!

Jag söker nu en inneboende till min 3:a på 70 kvm i Eriksberg.

Jag söker dig som är en lugn och respektfull person, och som är intresserad av att dela boende med någon. Du bör även föredra ett hem där det inte bara är avslappnat, utan även mycket skratt och lite gnäll. Trevligt är det om vi kan skapa en lägenhet där det är okej att hänga tillsammans, men också där vi är måna om varandras privata utrymmen. Renlighet är viktigt; det vill säga, vi tar bort efter oss själva, återvinner och sköter vår städvecka. Jag uppskattar också rak kommunikation, från mina egna erfarenheter som inneboende och tidigare inneboende jag haft . Inga rökare, tack.

Tillträde till lägenheten är tidigast from 11 januari, då jag själv inte har flyttat in innan dess. Rummet är möblerat och uthyres tillsvidare. Om du föredrar ett att hyra omöblerat, går det självklart att ordna. Hyran ligger på 3900 kr/månad, och i den ingår el, värme, vatten, och internet. Jag står även för alla förbrukningsvaror, såsom toapapper, rengöringsmedel osv. Förrådsutrymme finns också.
Lägenheten är belägen i ett lugnt område med närhet till många naturområden, såsom Hågadalen och Stadsskogen. Centrum är 10 min med buss, samma med cykel. Coop och Hemköp ligger inom gångavstånd, ca 500 m.

Jag som hyr ut är en 23-årig tjej som börjar studera på ämneslärarprogrammet nu vt-16. Sedan studenten har jag spenderat min tid med extra arbetande och resande till Europas alla hörn. Jag fördriver gärna tiden med vad jag än känner att göra för dagen, vare sig det är att se på film, utforska något nytt område, eller dricka te och filosofera över vardagen. När jag är hemma vill jag oftast varva ner, och föredrar därför en hemmiljö där det är generellt lugnt och någorlunda tyst. Jag gillar kreativa projekt, som exempelvis att skriva eller måla med akryl, och testa nya typer av mat.

Om detta låter intressant och du skulle vilja dela lägenhet med mig, skriv några rader om dig själv, dina intressen, din sysselsättning, hur du är att dela lägenhet med och eventuella frågor du kan tänkas ha. Mailsvar som bara är en mening lång kommer automatiskt att sorteras bort.

ENGLISH speakers are also welcome, and if you contact me with a couple of lines about youself, what you are currently doing and what type of room mate you would be, I can send you this information in english instead :)

Vi hörs!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala