Blodstensvägen 11

Uppsala
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Blodstensvägen 11, Uppsala


Hyra:

3500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

13 m2


Beskrivning

Rum i 3:a på Eriksberg
Hej!

Ett rum i en jättefin trea på Eriksberg ska nu hyras ut. Rummet är ungerfär 13 kvadratmeter stort men förutom rummet har du tillgång till ett stort vardagsrum, toalett, en solig balkong och ett mysigt kök.
Jag som skriver är en manlig, 26-årig, lärarstudent som är inne på sluttampen av lärarprogrammet och även jobbar deltid på ett högstadium i närheten. Förutom det (som tar upp alldeles för mycket av min tid) ägnar jag mig åt att plinka lite på min gitarr till och från, kolla på bra tv-serier, träna sporadiskt och umgås med vänner.

Inflyttning senast 1a februari (helst så fort som möjligt). Uthyres minst fram till höstterminen. Hyran ligger på runt 3500 kr beroende på elkostnaden men då ingår även internet och tv-avgift. Rummet är helt omöblerat.

Närområdet / kommunikationer:
5 minuters promenad till västertorg där det finns Coop, Hemköp och lite annat. Busshållplats finns runt knuten men förslagsvis tar man cykeln och är nere på stan på 10-15 minuter eller om man har mindre brottom en skön promenad och är där på max 30. Ett stenkast från lägenheten ligger Hågadalen, som är ett väldigt fint naturområde, med bra löparrundor och fina platser om man gillar naturen.

Om du är intresserad så skriv gärna ett par rader om dig själv så jag vet lite om dig.
Jag kommer även vilja att du kommer hit och kollar på lägenheten så vi får träffas innan jag hyr ut.
Men tveka inte att skicka iväg ett mail!

Med Vänlig Hälsning

Svante

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala