Blomdahls Väg 1

Uppsala
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Blomdahls Väg 1, Uppsala


Hyra:

4500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

29 m2


Beskrivning

Rum och kök i Blomdahls väg 1
En del av lägenhet i 3:a på ca 29 km2 i Blomdahls väg 1 uthyres tillsvidare. Uthyres till seriös hyresgäst med fast anställning eller studerande. Jag önskar att min nya hyresgäst ska vara rökfri, har inga husdjur, tycker om att städa efter sig samt respektera att det ska vara lugnt och tyst efter klocka 22.00 på kvällen. Lägenhets delen är omöblerad. Du får ett eget sovrum och en stor del av köket som kan möblera till ett vardagsrum. Vi delar toalett, dusch, postfack, förråd, ibland kök. (Jag kommer använda köket bara när jag ska diska och för stora matlagningen på gång annars du får köksdelen samt kyl och frys för dig själv). Tillgång till tvättstuga i närliggande hus.

Månadshyran är 4,500 kr, där el, värme, vatten och internet ingår. Hyresgästen är skyldig att teckna en hemförsäkring och att teckna ett hyreskontrakt. Det är 3 månaders uppsägningstid för både hyresgäst och hyresvärd. En månadshyra, 4,500 kr, betalas i deposition.

Inflyttning antingen 2016-08-01 eller 2016-09-03. Jag önskar att min nya hyresgäst vill hyra minst ett år. Berätta gärna om dig själv om du är intresserad av att dela lägenheten med mig. För mera information kontakta gärna mig via mejlet.

Hälsningar
Chanyanut

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala