Byggmästargatan 9C

Uppsala
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Byggmästargatan 9C, Uppsala


Hyra:

11000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

67 m2


Beskrivning

2:a i Salabacke, Uppsala
Lägenheten är ursprungligen en 2,5a med en riven vägg mellan kök och matdel. Ligger i den västra änden av Salabacke, parallellt med gamla E4:an så nära stadskärnan som det går i Salabacke. Att cykla till centralstationen tar ca 7min och man promenerar till Vaksala Torg på ca 15min. I närheten finns pizzerior, mataffärer, skolor och dagis. Gränby Centrum är på ca 5-10min cykelavstånd och ungefär 15min gångavstånd.

Köket, matdelen, hallen är helrenoverade sommaren 2014, vita väggar och ekparkett i alla rum. I samband med detta byttes golvet ut till samma parkett i vardagsrummet. Sovrummet renoverades på våren 2015 med laminatgolv, bröstpanel och tapeter. Badrummet är stamrenoverat under 90-talet. En balkong med sittgrupp och plats för två-tre ytterligare stolar ut mot en fin innergård. Kyl, frys, tvättmaskin (gammal men fungerande), diskmaskin, mikrovågsugn (gammal men fungerande) finns i lägenheten och tvättstugan ligger i samma hus, i källaren.

Hyran är uträknad efter gällande regler och baseras på kapitalkostnad och driftkostnad. I driftkostnaden ingår: Avgift till brf, el, värme, vatten, bredband, TV, TV-avgift. Lägenheten hyrs ut helt, delvis eller ej möblerad, beroende på överenskommelse. Givetvis upprättar vi ett avtal som vi båda skriver på. Där reglerar vi uppsägning, dröjsmål, möblerad eller ej, och allt annat. Jag kommer vilja ha referenser från tidigare boenden, en aktuell kreditupplysning och självklart någon form av bevis för inkomst. Gärna även lite info om dig/er. Jag letar efter någon skötsam, rök- och djurfri.

Till lägenheten finns ett vindsförråd, ett källarförråd och jag hyr även ett garage. Vill du/ni nyttja garaget är det helt OK, jag behöver en del i vindsförrådet eller garaget för att förvara de saker du/ni inte vill ha i lägenheten men det kan vara flexibelt beroende på vår överenskommelse.

Lägenheten kan börja nyttjas från ett datum som vi kommer överens om tillsammans och uthyrningstiden är även den efter överenskommelse, gärna på långtid. Hyran betalas månadsvis i förskott.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala