Citrinvägen 17

Uppsala
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Citrinvägen 17, Uppsala

Hyra:

4600 kr

Antal rum:

5 RoK

Boyta:

107 m2


Beskrivning

Vill DU bo med MIG i min nyproduktion?
Hej!
Mitt namn är Maja och jag är en tjej på 31 år som jobbar på Migrationsverket i Uppsala. Till hösten har jag blivit lyckligt lottad att få en lägenhet i nyproduktionen i Stenhagen, Uppsala. Stenhagen är ett område som växt på sista åren. Ligger ca 5 km från centralen i Uppsala och har väldigt goda bussförbindelser överallt runt om Uppsala. Lägenheten jag kommer äga är en 5:a på ca 107 KVM på andra våningen. Denna lägenhet är inte klar än då de förfarande byggs så inflytt kommer ske den 10 November in till mig.

Lägenheten kommer vara delvis möblerad. Köket, vardagsrummet, balkong och hall kommer vara möblerat, men DU kommer få inreda ditt eget rum hur du vill. Jag tror det är bäst så då jag hoppas att man trivs när man skapar sin egna miljö, även om man bor gemensamt. Vi kommer sammanlagt bo 4 st i denna lägenhet, och kommer dela toaletterna, vardagsrummet, köket och klädkammaren tillsammans.

Jag kommer att tillgodose med köksutrustning, bredband, el, vatten, hemförsäkring, tv, plus netflix, viaplay och HBO i hyran. Troligtvis kommer det finnas diskmaskin i lägenheten men detta är inte klart än.

Så vem är jag?=)
Jag är en varm och glad tjej som har bott i Uppsala i ca 4 år. Jag flyttade hit från Södermanland för att plugga till beteendevetare, och jobbar idag på Migrationsverket, ett jobb jag brinner för!
På fritiden tränar jag, umgås med vänner, äskar titta serier, dricker gärna vin och älskar god mat. Som person är jag lugn men gillar även när det händer grejer.
Jag söker inneboende som har en fast ekonomi, är både självständiga och sociala, ordningsam är ett måste och att man följer de regler vi skapar tillsammans för att få den tryggaste och bästa miljön i vårt nya hem. Kontraktet är tillsvidare så man får boa in sig och inte stressa över att flytta.

Tveka inte, skriv gärna ett par rader till mig och berätta vem du är och vad du gör så hör jag av mig!
Visst låter det det roligt?
Hoppas vi hörs!
Vänliga hälsningar
Maja

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala