Djäknegatan 73

Uppsala
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Djäknegatan 73, Uppsala


Hyra:

3500 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

67 m2


Beskrivning

Inneboende sökes till delad studentlägenhet
Hej!
Jag söker en inneboende till min fina 3:a på Djäknegatan (låghusen) från 20 oktober - juni. Lägenheten är på 67m2 och är fullt möblerad, hyran är 3500kr/månad + el och bredband. Du som flyttar in kommer att få det större av de två sovrummen med dubbelsäng, skrivbord och två garderober. Lägenheten har nylagda trägolv i alla rum, ett fräscht kök med ny hällspis och balkong med sittplatser och trätrall. Hallen har flera inbyggda garderober för extra förvaring. Bra, snabb internetuppkopling finns. Det finns även tillgång till bokningsbar bastu i huset.

Bostadsområdet är mycket trevligt och består enbart av studentlägenheter. Det finns gott om grönområden i närheten och det är promenad- och cykelavstånd till stan, mataffärer, gym osv. Det finns även bra bussförbindelser. Avstånd till centralstationen: 7 min med cykel, 20 min promenad, 6 min med buss.

Lägenheten kommer att delas med mig, jag är 26 år och pluggar på heltid till dietist och har precis flyttat tillbaka till Uppsala efter ett år av utbytesstudier i Australien. Jag kommer från Sundbyberg i Stockholm och har de senaste 5 åren bott i London, Uppsala och Brisbane. Jag älskar att resa och gör det så mycket jag har möjlighet till. Jag tycker att det är kul att laga mat och äter bra och håller mig ganska aktiv. Jag är glad och social och vill gärna dela lägenheten med någon likasinnad student. Jag är van att bo med andra och håller det rent och snyggt hemma och jag förväntar mig att du gör detsamma. Jag röker inte och vill hellst att du söker inte heller röker.

Jag har även två snälla och lugna utekatter så jag söker någon som är djurvän och kan tänka sig att hjälpa till att mata dem om jag är bortrest någon helg eller så.

Hör gärna av dig om du är intresserad och skriv lite om dig själv!

Vänliga hälsningar,
Karolina

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala