Djäknegatan

Uppsala
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Djäknegatan, Uppsala


Hyra:

4500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

80 m2


Beskrivning

Hyr rum med delad yta Central 3a
Hej! Jag och min kille bor i en stor 3a, studentlägenhet på Djäknegatan.

Det finns nu ett rum över som är omöblerat, se bild! (tidigare har en vän till mig bott där). Lägenheten har stora ytor för övrigt, fint vardagsrum, stor hall och kök med diskmaskin. Detta är på 5e våningen och det finns även en balkong samt två toalletter, ett badkar.

Jag söker helst en tjej med rimlig inkomst som är lättsam och trevlig och som är van vid att bo med andra människor, för enkelhetens skull :)
Att du är student är inget krav.

Men hör gärna av dig via mail och berätta om dig, om du är villig att flytta in. Jag kommer hyra ut fram till sommaren, då jag är färdigutbildad förskollärare.

Lite om oss: 21 år gamla. Jag är student, pluggar hemma ibland eller på blåsenhus. Jag jobbar extra som vikarie så ofta som det går. Min kille jobbar väldigt mycket inom bar- och restaurangbranschen. Vi är hemma ibland och det händer att vi tar över folk för lite festligheter. Vi är sociala, öppna för alla människor och tycker om att ha kul.

(obs: denna annons har lagts ut tidigare men den nya hyresgästen som flyttat in denna månad har fått en egen lägenhet nu, därför söker jag om på nytt)

Tveka inte att höra av dig :)

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala