Djäknegatan

Uppsala
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Djäknegatan, Uppsala


Hyra:

4300 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

16 m2


Beskrivning

Skötsam inneboende till trea sökes
Hej!

Emma heter jag och är en 24-årig dalkulla som läser en kandidat inom kommunikation. Jag är på jakt efter en ny hyresgäst då min nuvarande har pluggat klart. Lägenheten är en trea på Djäknegatan. Inflytt kan ske från den 1:a dec/jan (i första hand ett år framöver men med ömsesidig uppsägning på 1 månad).

Som person är det önskvärt att du är lättsam, social och kan kommunicera. Då jag själv studerar blir det antagligen enklast om du också är student med liknande dygnsrytm men det är inget krav. Kök och vardagsrum är gemensamma ytor men inredda med mina möbler. Därför söker jag en person som är ordningssam och själv kan se när det behöver städas, dvs regelbundet. Jag söker inte heller någon festprisse. Du bör vara rök- och djurfri med ordnad ekonomi.

Rummet är omöblerat på 16m² med egen toalett och dusch. I köket får du egna skåp att fylla med köksartiklar.

Vill åter igen trycka på städningen och vikten av att respektera varandra, att det är viktigt att du sköter om vårt boende. Jag har tidigare haft en annan inneboende det inte fungerade med just pga att vi hade olika tankar om de gemensamma ytorna. Därför uppmanar jag er som inte bryr er nämnvärt i ordning och som gärna ställer till med fest flera gånger i veckan att söka er vidare, för bådas skull :)

4300kr/mån, då ingår el, tv, internet (upunet)

Mejla mig och skriv varför jag ska hyra ut till dig! (ej par) Jag återkommer vid intresse. Ha en fin dag!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala