Djäknegatan

Uppsala
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Djäknegatan, Uppsala


Hyra:

4700 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

88 m2


Beskrivning

Söker hyresgäst för VT16 till del i en trea
Hej!

Jag ska åka på utbyte i Australien nästa termin (VT16). Jag kommer därför att hyra ut min del av lägenheten under nästa termin from 1 feb tom juli/augusti. Det kan diskuteras om tidigare datum för inflytt och utflytt närmare.

Jag och en tjejkompis bor på Djäknegatan i Uppsala i en studentlägenhet (ca en kvarts promenad till stan). Min del består av: Eget sovrum, eget badrum med badkar, egen garderob. Sedan delar jag och min roomie på kök, vardagsrum och hall. Jag kommer hyra ut lägenheten möblerad. Det ingår försäkring och bredband i hyran. Lägenheten är rymlig, i fint skick och hemtrevligt inredd. I mitt rum har jag en säng på 1.60 m och en tv, helkroppsspegel, sängbord och en stol. Jag kommer att ta bort alla kläder och lösa föremål.

Jag söker: En tjej som studerar heltid vid universitetet. Jag önskar att du är rökfri och djurfri, ordningsam och ansvarsfull.

Skicka ett mail till mig med en kort presentation av dig själv. Jag svarar gärna på frågor och skickar bilder. Du kommer att ha möjlighet att kolla på lägenheten innan vi skriver kontrakt.

Tack på förhand!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala