Djäknegatan

Uppsala
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Djäknegatan, Uppsala


Hyra:

4000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

90 m2


Beskrivning

Centralt rum m. eget badrum uthyres 24/1-20/3
(Bilderna: Rummet längst upp till vänster, sedan köket, hallen och slutligen vardagsrummet)

Hej!

Jag hyr ut mitt möblerade rum i min stora lägenhet, från 24 januari till 20 mars 2016. Detta då jag ska iväg på en längre utlandsvistelse. Lägenheten är belägen alldeles i början av Djäknegatan, 10 minuters promenad från Vaksala torg, 15 min promenad från Stora Torget. Perfekt för dig som just börjat plugga och behöver någonstans att bo medan du letar annat, eller för dig som ska vara i Uppsala på kortare jobbuppdrag.

Hyra: 4000 per månad, alltså 8000 för hela perioden. Betalas som en klumpsumma i samband med inflytt och tyvärr ingen möjlighet att få delar tillbaka vid tidigare utflytt (detta då jag själv är utomlands och pga detta inte kommer ha möjlighet att finna ny hyresgäst). 2000 i deposition som återbetalas vid utflytt.

Rummet: 20 kvm kommer du disponera själv. Detta innefattar, utöver rummet, ett eget badrum med badkar. Rummet är fullt möblerat med bland annat en enkelsäng och ett skrivbord. Självklart kommer jag tömma garderoberna så du har plats för dina kläder.

Lägenheten: Lägenheten och rummet är väldigt fräscha med genomgående trägolv, totalt 90 kvm. Den är beläget på 6:e våningen med hiss. Ett rymligt kök med bänkdiskmaskin och balkong. Tillgång till all köksutrustning. Ett vardagsrum med stor skön soffa och tv.

Rumskamraten: Min rumskamrat Marcus (28årig bioanalytiker) kommer att bo kvar i lägenheten, i ett likadant rum som det som hyrs ut. Han är väldigt trevlig, lugn och lätt att komma överens med.

Lägenhetsregler: Du kan tyvärr inte vara rökare eller ha djur i lägenheten. Dessutom bör du vara duktig på att hålla rent i köket samt hålla ett städschema som innebär soptömning och dammsugning varannan vecka. Du kommer tyvärr inte kunna ta med gäster hem till lägenheten.

Om detta låter intressant så hör av dig för visning av rummet och lägenheten!

Väl mött!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala