Djäknegatan 49

Uppsala
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Djäknegatan 49, Uppsala


Hyra:

3800 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

67 m2


Beskrivning

Rum i trea på Djäknegatan
Hej hej,

Jag bor i en trea på 67 kvadrat vid Kvarngärdet, knappa 2km från centrum och 10 minuter med cykel till universitetshuset. Efter att min inneboende i ett år nu har fått eget letar jag återigen efter någon att dela den med!

Lägenheten ligger på tredje våningen i ett trevåningshus. Rummet som hyrs ut är 10 m2 stort och har två rymliga garderober inbyggda i väggen. Fönster i söderläge gör det ljust och trevligt. I övrigt är köket fräscht och rymligt, med mer luckor och hyllor än vad jag har använding för. Vardagsrummet har jag fullt möblerat men självklart delar vi på det! Badkar finns i badrummet. Internet ligger just nu på 30/10 men de håller på att gräva in fiber så förhoppningsvis kan det uppgraderas ganska snart. El, internet och TV ingår i hyran.

Det vore kul om du inte lämnar massiva diskberg eller typ har sönder mina saker. Men jag har själv svårt med båda punkterna så se det mer som riktlinjer än fascisthårda regler. Annars får du dricka ditt kaffe med mjölk, ha banan på din pizza eller ha nåt annat märklig drag. Så länge vi klickar tror jag mig acceptera det mesta.

Själv är jag 24 år och läser en kandidat i Freds- och Utvecklingsstudier på Uppsala Universitet, men den här terminen pluggar jag Historia. Jag gillar att bälga i mig kaffe, se på filmer, lyssna på Dylan, följa amerikanska valet, göra hummus, se på broad city och south park och försova mig. Jag gillar att laga mat men har en högst varierande ambitionsnivå. Saknar växter så det får du gärna bidra med!

Inflyttning sker så snart som möjligt då rummet nu står ledigt!

Låter det tillräckligt intressant får du gärna maila. Skriv helst några rader om dig själv så ska jag göra mitt bästa för att svara! Finns annonsen kvar finns rummet kvar.

//David

P.s. Ursäkta bildkvalitén från mobilen. Jag kan skicka fler/bättre bilder på begäran.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala