Djäknegatan

Uppsala
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Djäknegatan, Uppsala


Hyra:

80000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

88 m2


Beskrivning

3A på Kvarngärdet uthyres från början av maj
Snart blir min trea på djäknegatan tillgänglig. Ligger i Kvarngärdet ca 15min promenad från centrum. Vi som bor här ska hastigt flytta till andra ställen och hyr därför ut den på längre sikt med ömsesidig uppsägningstid på 2 månader.

Nu är det så, att jag, skulle vilja ha möjlighet att bo här några dagar i månaden, så vill helst ha en hyresgäst eller flera som inte skulle ha något emot det. Jag kommer dock säga till nån eller några dagar innan och inte bara komma och gå. Väggarna är av betong och det finns två badrum så vi borde inte störa varandra ljudmässigt. Lägenheten är möblerad, men om ni önskar ha den omöblerad eller mindre möblerad kan man ställa in möbler i "mitt" rum som förslagsvis skulle bli sovrum 2, då blir sovrum 1 med vardagsrummet mer en privat del. Sovrum 1 har också badkar! Jag kan tänka mig att det skulle kunna passa ett par, och barn är inga problem.

Hör av er vid frågor eller om ni vill diskutera mer. Hyran på 8000 gäller med överenskommelsen ovan. Ni är välkomna att höra av er även om ni inte vill ha överenskommelsen och då får vi diskutera hyran. Bilparkering finns utanför mot mindre avgift. Området är lugnt.

Skriv ett mail. Jag lovat att svara! Annonsen finns kvar så länge den är aktuell.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala