Djäknegatan 23

Uppsala
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Djäknegatan 23, Uppsala


Hyra:

4700 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

80 m2


Beskrivning

Möblerad 3a med ett omöblerat sovrum till dig
Hejsan! Jag söker nu en ny inneboende till juni månad och hyr ut ett rymligt sovrum med ljusa tapeter samt två stora garderober - centralt (Djäknegatan). Jag kan dela lägenheten med dig fram till aug-sep, troligtvis med förlängning!

Jag har fler foton jag kan skicka, nu syns enbart köket.

En annan tjej har bott här innan men hon har bestämt sig för att flytta till sin hemstad igen, därför söker jag nu en ny inneboende (tjej helst eller ev. ett lugnt par) att dela lägenheten med. Du får gärna vara studerande på Uppsala Universitet eller jobba mycket.

- Jag söker en lugn, självständig och ordningssam rumskompis som är lättsam att bo med!

I hyran ingår: Ett tomt sovrum men även möblerade ytor: hall, vardagsrum (soffa och TV), två toaletter, ett badkar, kök, diskmaskin, förråd, balkong - 5e våningen. Vatten. Internet.

obs.Elräkningen delar vi på, men brukar vara väldigt låg på somrarna.

Bra att veta om mig: Jag har ofta min pojkvän på besök och tycker om lugna hemmakvällar. Jag föredrar att hålla hemmet väldigt rent och snyggt. Ibland har jag också över vänner för goda middagar eller vinkvällar. Fr.o.m Juli till aug kommer jag eventuellt vara bortrest väldigt mycket eller jobba i en annan stad. Jag är därför öppen för att ett par eller att två ordningssamma vänner flyttar in för en stabilare inkomst för hyran i sommar.

Hör gärna av er via mail om detta var av intresse!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala