Djäknegatan 83

Uppsala
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Djäknegatan 83, Uppsala


Hyra:

7900 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

55 m2


Beskrivning

Lugnt par sökes till fin lägenhet
Jag har en trea med stort vardagsrum och riktigt kök, samt badrum med badkar. Eftersom jag kommer göra mitt exjobb på annan ort i höst så har jag den bara som övernattningslägenhet och behåller då det lilla sovrummet. Lägenheten hyrs därför ut möblerad (dock enbart med garderob och byrå i det större sovrummet). Officiellt blir ni inneboende men praktiskt taget har ni en egen tvåa. T.ex. finns en stor U-soffa med bord, ett barbord med plats för fem personer, en liten studie-/kontorsplats med skrivbord, en TV bänk, all köksutrustning som kan tänkas osv. Lägenheten är på 67kvm och här finns mycket plats och förråd, även en mysig balkong med bord för två och lite blomkrukor. Bilder kan skickas och visning kan ordnas på tisdag kväll eller onsdag förmiddag om det är intressant.

Lägenheten ligger på Djäknegatan och det är ca 2km till central
stationen och centrum. Tre bussar går ca var 10-15e minut härifrån och självklart är cykelvägarna många till alla campus. Mataffär och
hälsocentral finns bara några hundra meter bort.

Jag har tänkt hyra ut lägenheten inklusive möbler, el, vatten och värme för 7900kr/mån med avdrag på 120kr/natt jag är där. Fiber blir indraget i Juli och till dess ingår också bredband.

Uthyrning kommer ske från 1 juli 2016 - 28 februari 2017.Vänliga hälsningar,
Karlotta

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala