Djäknegatan

Uppsala
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Djäknegatan, Uppsala


Hyra:

4800 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

30 m2


Beskrivning

Rum med eget badrum och hall uthyres
Fint och fräscht rum uthyres omgående beläget centralt i Uppsala. Rummet är nytapetserat och har en egen liten hall med garderober. Det är även ett eget badrum med dusch.

Du som söker:
Är kvinna gärna över 25 år.
Har ordnat ekonomi och referenser
Är relativt ordningssam

Jag som hyr ut rummet är en 30årig nyexad gymnasielärare. Jag är lätt att bo tillsammans med och har tidigare bott i studentkorridor och varit inneboende. När jag inte jobbar eller pluggar tycker jag om att gå på promenader, resa, träna, shoppa, inredning och gå ut emellanåt. Det skulle vara trevligt om du som söker gillar att gå ut på krogen ibland eller vill hitta på något ibland såsom exempelvis gå ut och shoppa eller kolla på någon serie :)

I hyran ingår el, internet, tv-licens och hemförsäkring. En månadshyra i depositionsavgift. Lägenheten är förövrigt helt nytapeserad och den har en optimal planlösning då man bor två. Vardagsrummet är väldigt stort och köket är fräscht med mycket förvaringsutrymme och utgång till en mysig balkong med kvällssol.

Om detta låter intressant kan du väl skicka iväg ett mail där du berättar om dig själv så kan vi kanske ses i veckan. Rummet står tomt nu och inflytt kan ske snarast.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala