Djäknegatan 13

Uppsala
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Djäknegatan 13, Uppsala


Hyra:

4500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

12 m2


Beskrivning

Rum med eget badrum uthyres
Jag och min sambo bor i en trea i en av Djäknegatans höga hyreshus.

Fri. o. m. 1 september hyr jag ut ett rum med eget badrum i anslutning (badkar). Det är en sluss in till rummet. Efter första dörren ligger badrummet till höger och garderober på motsatt sida. Sedan är det en dörr till sovrummet.

I hyran ingår hushållsel, bredband (fiber) och tillträde till vardagsrum plus kök och balkong. Hyran ska betalas den 27 månaden innan.

I köket finns hel kyl och frys som vi får komma överens om hur vi ska dela. Sedan finns många skåp med plats för skafferi och porslin.

I anslutning till köket är en balkong. Min sambo är rökare så ibland får man säga till att han ska stänga dörren.

I vardagsrummet finns en hörnsoffa som också är bäddsoffa. Där får man gärna ha övernattande gäster. Finns elektriskt uppblåsbar madrass också.

Det finns källarförråd (där jag inte förvarar så mycket). Och så finns det ett förråd i lgh. Där kan man ställa in tillfälliga saker.

Vi tycker om att ha rent och snyggt kring oss. I ett annat av husen finns tvättstuga.

Vad har jag glömt? Jo! Vi är sociala, glada människor som tycker om att ha gäster. Men inget festande i lägenheten. Har du hund eller katt är de också välkomna! Först får du höra av dig och berätta lite om dig själv och vilka erfarenheter du har av att bo med andra!

Skriv först så kan vi prata sen!

Ha de gött!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala