Djäknegatan 49

Uppsala
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Djäknegatan 49, Uppsala


Hyra:

3700 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

67 m2


Beskrivning

Rum i lägenhet, Kvarngärdet
Hej hej,

Jag letar efter en inneboende att dela min lägenhet med. Jag bor i en trea på 67 kvadrat vid Kvarngärdet, 2km från centrum och knappt 10 minuter med cykel.

Rummet som hyrs ut är ungefär 10 m2 stort och har två rymliga garderober inbyggda i väggen. Fönster i söderläge gör det ljust och trevligt. Inget slitage på tapeter eller liknande och på det stora hela ett fint rum. Omöblerat.

Köket är fint och har luckor och hyllor så det räcker och blir över. Badkar finns i ett annars enkelt badrum. Vardagsrummet är stort och trevligt. Internet ligger just nu på 30/10 men eftersom det nu grävts in fiber så kommer det uppgraderas ganska snart. El, internet och TV ingår i hyran.

Så länge du är en trevlig och sympatisk person får du gärna skicka ett mail, men det vore kul med någon med ett någorlunda samhällsintresse. Annars har jag inga vidare kriterier utan personkemi får väl avgöra!

Själv är jag 24 år och läser en kandidat i Freds- och Utvecklingsstudier på Uppsala Universitet, men den här terminen pluggar jag språk. Jag gillar att bälga i mig kaffe, se på bra filmer, lyssna på Dylan, följa amerikanska valet, göra hummus, se på broad city, south park och en hel del fotboll. Jag gillar att laga mat men har en högst varierande ambitionsnivå.

Inflyttning sker så snart som möjligt då rummet nu står ledigt!

Låter det tillräckligt intressant får du gärna maila. Skriv några rader om dig själv så jag har nåt att gå på, så ska jag göra mitt bästa för att svara! Finns annonsen kvar finns rummet kvar.

//David

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala