Djäknegatan Höghusen

Uppsala
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Djäknegatan Höghusen, Uppsala

Hyra:

3500 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

88 m2


Beskrivning

Söker rumskamrat till lägenhet
Hejsan, Adam heter jag och bor i en lägenhet i Uppsala. Det är så att min rumskamrat skall till Spanien i ett halvår, och jag behöver därför någon som kan hyra hans rum under denna period.

Det rummet man får är runt 20~ kvadrat, och hela lägenheten är på runt 88 kvadrat. 3 rum och kök samt två badrum. Hyran ligger på 7000 + el + internet per månad, och detta delar vi bara på två. så ungefär 3800 per månad. Internet är 100/100 fiber, med eget uttag i rummet. Lägenheten ligger på Djäknegatan Höghuset, runt 15 min promenad till

Det kommer till att börja med vara från 1/7-16, till 1/1-17. Om det är så att han jag bor med nu inte vill ha tillbaka rummet ser jag inga problem med att den som hyr det får fortsätta bo där. Söker helst en annan student som kan hyra det.

Lite mera fakta om mig kanske. Adam som sagt, bott i Uppsala i ungefär 5 år, studerar civilingenjör. 24 vårar gammal och för det mesta rätt trevlig! :)

Vill man se hur lägenheten ser ut är det lättast att kontakta mig så kan vi ordna någonting, når lättast via mail då jag sitter rätt nertryckt i böckerna nu innan lovet!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala