Döbelnsgatan 2B

Uppsala
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Döbelnsgatan 2B, Uppsala


Hyra:

7900 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

45 m2


Beskrivning

1,5:a på 45kvm uthyres möblerad i 12 månader
Jag söker nu en stabil hyresgäst med ordnad ekonomi då jag ska flytta ihop med min flickvän och tänkte hyra ut min lägenhet i andrahand. Jag får hyra ut lägenheten i upp till 12 månader.

Lägenheten ligger på Döbelnsgatan 2B i Kåbo ett stenkast från Akademiska Sjukhuset. Det är en rymlig och välplanerad 1,5:a på 45kvm med ordentlig köksdel och stort badrum. Totalrenoverades innan jag flyttade in i januari 2013, så den är ljus och fräsch. Lägenheten är placerad på 4e våningen. Hiss och tvättstuga finns i huset.

Tänkt uthyrningsstart är 1:a april, 3 månaders uppsägning, dock längst 12 månaders hyrestid.
2016-04-01 - 2017-03-31

Lägenheten hyres ut möblerad (Dubbelsäng, soffa, bord, TV, köksbord, stolar, porslin, köksredskap etc.).
Hyra 7900kr per månad möblerad inklusive el, värme och bredband.

Lägenheten är placerad i ett hus med "ungdomslägenheter" där Uppsala Hem har som krav att man ska vara max 26 år gammal när man flyttar in, det gäller även andrahandshyresgäster. Huset är dessutom rökfritt, vilket innebär att man inte får röka i eller i anslutning till huset.

Jag har rätt att hyra ut lägenheten i upp till 12 månader. För att få hyra ut i andrahand måste jag skicka in en ansökan till Uppsala Hem med uppgifter om både mig men också dig som hyresgäst, de kontrollerar om det exempelvis finns betalningsanmärkningar eller tidigare störningar. Dem har cirka 2-3 veckors handläggningstid, jag tänker mig därför att uthyrning skulle kunna ske from godkännandet, men preliminärt from 1 april.

Om du är intresserad av att hyra lägenheten och uppfyller kraven så är du välkommen och skriva en presentation om dig så återkommer jag.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala