Dragarbrunnsgatan 55

Uppsala
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Dragarbrunnsgatan 55, Uppsala

Hyra:

7000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

40 m2


Beskrivning

Lägenhet uthyres under Europakonferansen
Hej Gäster!

Jag hyr ut min lägenhet under Europakonferensen i en vecka mellan 24-31 augusti.

Min bostad på Dragarbrunnsgatan 55 är ljus och fräsch lägenhet i mycket gott skick och ni hyr min bostad möblerad. Här bor ni mitt i stan med 1 minut till centralstationen och bussar som tar er ut till Livets Ords lokaler. Du tar smidigt dig överallt i Uppsala från bostaden.

Bostadsinformation:
Min lägenhet är producerad 2006 så det är fräscht och i hög standard med kakel- och klinkerbeklätt badrum med glasdusch. Köksutrustningen är spis, tvättmaskin, mikro och en delad kyl och frys. I sovrummet har jag en 160 cm säng där två personer kan sova. Ni har tillgång till min Wifi för den surf ni önskar under vistelsen. Jag står för sängkläder och en uppsättning handdukar till mina gäster.

Det är bara att skriva mail till mig om ni önskar bilder så skickar jag det till er i veckan. Bostaden är byggd 2006 så det är i mycket gott skick!

Bostaden ska vara fri från rökare och husdjur.

Jag vill hyra ut bostaden till två trevliga människor som tar hand om min bostad. Fyller ni dessa simpla kriterier kan ni höra av er.

-----

Hi Guests
During the Europe Conference in between 24/7-31/7, are you able to rent my urban and nice apartment in the heart of Uppsala. Smoke and pet-free apartment.

The apartment is furnished and there is a fully equipped kitchen with dishwasher and fridge / freezer. You have access to my washingmashine in the bathroom aswell.

There are 1 large bed (160 cm) for two people.

Loan of bed linen and towels included.

Free wifi included .

Bus stop , restaurants, grocery stores , café and pharmacy are within 100 meters.

7000 : - for the entire week, 24 / 7-31 / 7

Call or email for reservations or questions.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala