Dragarbrunnsgatan 63B

Uppsala
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Dragarbrunnsgatan 63B, Uppsala


Hyra:

4900 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

40 m2


Beskrivning

Centralt vackert rum med kakelugn från 1 mars
Hej! Jag hyr ut ett mycket centralt, stort, vackert, ljust rum med höga fönster, högt i tak, stuckaturer, kakelugn och parkettgolv i min våning från 1880-talet. Rummet är ca 35 m2 och är smakfullt, men sparsamt möblerat med tv, säng, bord, stolar etc (som kan användas eller flyttas bort vid behov).
Till rummet hör en köksvrå och "walking closet", samt eget badrum på ca 5 m2 till. Köksvrån är i ett eget litet rum och är utrustad med kyl, frys, stekplatta, mikro och en diskbänk (sommarbänk med vattendunk), UTAN rinnande vatten. (Vatten hämtas från rummets badrum). Det finns också en långsmal garderob "Walking closet", intill rummet.
Rummet har egen ingång från gemensam hall precis vid ytterdörren (så vi ser inte så mycket av varandra) och i denna hall finns ditt helt egna badrum, med enkel dusch och toa, samt handfat (från vilken du hämtar vatten till din kokvrå).
Våningen är på nedre botten och har nära till den vackra gården med kullersten, träd och bland gröna ytor finns uteplats och grillhörna, cykelförråd mm i trevliga grannars sällskap. I källaren finns tvättstuga. Gågata med restauranger och butiker, samt Centralstationen med bussar och tåg är enbart ett stenkast bort.
I hyran ingår el, vatten, fritt internet och kabeltv.
Inga husdjur är tillåtna och ingen rökning. Jag önskar helst en ensam person som bor här, då det lätt springer iväg med elkostnader och slitage när det bor fler i rummet. Jag bor själv med mina två lugna, fina barn (11 o 14 år) i den resterande delen av våningen, och vi hör inte mycket av dig som hyresgäst, på grund av de tjocka 1880-tals väggarna, men vi önskar ändå att du respekterar allmän ordning och reglerna i huset om tyst mellan kl 22-06, tack.
Rummet hyrs ut från 1 mars och tills vidare, men några dagar innan 1 mars kan vara möjligt att få tillträde. Vid signering av kontrakt betalas en månads hyra som deposition för slitage mm.
Vi kommer ha visning av rummet på kvällar, helger el liknande (utanför kontorstid). Jag önskar INGA mail, ring istället kvällstid (inte kontorstid) och berätta vem du är, så bokar jag in dig på en visning. Välkommen!
med vänliga hälsningar
Martin
0709-183846

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala