Drottninggatan 6C

Uppsala
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Drottninggatan 6C, Uppsala


Hyra:

12000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

52 m2


Beskrivning

2:a i centrala Uppsala uthyres längre tid
På grund av jobb på annan ort behöver jag och min sambo hyra ut våran älskade lägenhet i hjärtat av Uppsala. Lägenheten ligger på Drottninggatan, precis intill Fyrisån. Till Stora torget tar det 1-2 minuter att gå och Centralstationen ca 6-7 min. Nära till Uppsalas restauranger, statsparken, Filmstaden m.m. Mer centralt än såhär blir det inte!

Lägenheten, som ligger på andra våningen, är på 52 kvadrat och har en trevlig liten balkong med solläge större delen av dagen. Lägenheten har ett bra arbetskök med stora ytor för matlagning och bra förvaring, induktionshäll, varmluftsugn och diskmaskin. Det renoverades för något år sedan och då bestämde vi oss för att bevara de härliga gamla skåpen från 50-talet. Vardagsrummet är stort och man får plats med både matsalsbord och soffhäng! I dagsläget står det en 1.60 säng i sovrummet och utöver det två klädhästar, sideboard och tv. Det är inga problem att ställa in en 1.80 säng. Fönstren är genomgående stora och släpper in härligt ljus och det är högt i tak. Fiskbensparkett i hall, vardagsrum och sovrum. I huset finns även en liten innergård där man kan grilla och ha det trevligt.

Lägenheten kommer att hyras ut delvis möblerad efter gemensam överläggning!

Hyran är på 12.000 kr och då ingår:
- El
- Värme
- Vatten
- Bredband
- Trappstäd

Lägenheten hyrs ut från juni och ett år i taget. En deposition på en halv månadshyra tillkommer, vilken återfås efter utflyttning under förutsättning att lägenheten är i gott skick och välstädad.

Ej rökare! Mindre husdjur (rumsrena ska vara en självklarhet) är välkomna!

För mer information och visning skriv ett mail och berätta mer om dig/er!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala