Eriksberg

Uppsala
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Eriksberg, Uppsala

Hyra:

3200 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

10 m2


Beskrivning

Rum i 3a till troende, kristen tjej
Jag hyr ut ett rum i min 3-rumslägenhet i Eriksberg till lugn, ordningsam och troende kristen tjej. Det är ett trevligt rum med ljusa tapeter och möblerat med säng, sängbord, bokhylla, byrå, skrivbord och två fåtöljer. Rummet vetter mot skog och har morgonsol.

Området är lugnt. Precis bakom huset finns det en skog att promenera eller jogga i om man vill det. Hågadalen med sin natur ligger också i närheten.

BMC och Ångströmslaboratoriet ligger precis på andra sidan skogen. Blåsenhus ligger inom cykelavstånd.

Ett litet torg med butiker, bank och pizzeria finns i närheten. Ner till stan tar det ca 10 minuter med buss. Cykelvägar finns.

Gemensamma ytor är kök, hall och badrum. Internetuppkoppling finns via wi-fi som ingår i hyran. Städartiklar, el, värme och vatten ingår också i hyran. Vi delar växelvis och veckovis på städning av de gemensamma ytorna. Uthyres tillsvidare och under längre tid. Rummet finns ledigt omgående.

Hyra 3200 SEK/mån. Två månaders uppsägning. Deposition 1500 kr. Inga husdjur, tobak eller alkohol i hemmet. Endast till troende kristen tjej. Viktigt är att kunna ta hänsyn under tidiga morgnar och kvällar efter kl. 22.

Välkommen att höra av dig med en presentation om vem du är; personlighet, intressen och vad du gör eller kommer att göra till vardags.

Med vänlig hälsning,
Louise

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Uppsala

Rapportera fel