Fålhagsleden 5

Uppsala
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Fålhagsleden 5, Uppsala


Hyra:

9500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

42 m2


Beskrivning

Central 2:a uthyres 12 månader. Allt ingår
Jag hyr ut min mycket centralt belägna 2:a på 42 km2 med start den 1a April i 1 år framöver. Lägenheten kommer att uthyras möblerad. Lägenheten passar bra för 2 personer.

Lägenheten är en 2:a med separat sovrum och arbetskök med mycket goda arbetsytor. Lägenheten har en balkong med fin utsikt över park och eftermiddagsol. I hyran ingår ALLT. Värme, vatten, el, TV, 100 mbit/s internet och även egen parkeringsplats. Tillgång till källarförråd finns. Lägenheten har säkerhetsdörr.

Lägenheten är mycket ljus och fin med genomgående trägolv och fina detaljer runt fönster och dörrar. Lägenheten är belägen på 3e våningen i ett lugnt trapphus. I trapphuset ligger även tvätt- och föreningslokalerna. Det tar endast 5 minuter att gå till centralstationen från lägenheten vilket gör den utmärkt för någon som jobbar iSstockholm och vill pendla. I närheten finns gym, mataffär, konditori och restauranger. Det är även mycket lätt att ta sig ut till E4an från lägenheten.

Skicka en presentation om dig själv och vad du arbetar/studerar med. Du som söker skall ha stabil ekonomi och vilja hyra i minst 6 månader framöver. Du skall även vara rök och djurfri. Bilder på lägenheten skickas vid intresse.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala