Fältspatsvägen 6

Uppsala
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Fältspatsvägen 6, Uppsala


Hyra:

7500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

59 m2


Beskrivning

Fin möblerad tvåa nära till det mesta
Jag hyr ut min bostadsrätt under delar av 2016, från januari till och med augusti. Lägenhetens layout gör att bostaden sannolikt är en bättre "match" för en person, ett par eller en mindre familj än för vänner men det är förstås helt upp till dig.

Jag har haft hund så du bör nog inte vara allergiker. Däremot kan du naturligtvis bo i lägenheten med en fyrfota vän. Grannarna utgörs av allt från yngre par m/u barn till medelålders och äldre. En del har bott här i många år och det är ett trivsamt, lugnt område.

Lägenheten är ca 59 kvm, fördelat på två rum, kök, badrum och hall med balkong i väst. Uthyrningen gäller en fullt möblerad lägenhet, vilket innebär att den är utrustad med bl a soffa, dubbelsäng, TV, skrivbord, matbord, stolar, glas och porslin, husgeråd m.m. I mån av plats kan du förstås ta med egna möbler. Tvättstuga med god tillgång på tider finns i källaren.

Som hyresgäst kommer du bara att ha tillgång till ett mindre matkällarförråd. Däremot finns det väldigt mycket utrymme för klädförvaring i sovrummet, tack vare en extra tillbyggnad.

Fältspatsvägen ligger i västsydvästlig riktning från centrum, i stadsdelen Eriksberg. Här är det nära till det mesta - till city tar det tio minuter på cykel, mataffärer och annan service finns i princip runt hörnet och underbara Hågadalen samt Nåsten börjar nedanför balkongen. Om du pluggar är det ungefär lika långt, 10 minuter på cykel, till Ekonomikum som till BMC och till Blåsenhus. Buss nr 6 går förbi just utanför.

Hör av dig om du är intresserad!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala