Flogstavägen 41

Uppsala
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Flogstavägen 41, Uppsala


Hyra:

3300 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

70 m2


Beskrivning

Inneboende sökes till rum i Flogsta låghus
Hej!

Vi är två trevliga personer som uppnått relativt mogen ålder (vi är 58 år tillsammans) med kodnamnnen L&B. L är en mycket glad, öppen och mångfaldigt intresserad människa som har sett många delar av världen. Hen är grym på att dansa till alla typer av musik (främst Swing), har en sagolik sångröst och vet hur man får ljud ur en trumpet. Med sin sjuksköterskeutbildning i fickan känns det tryggt att ha L omkring sig. För att också vara till hjälp med problem som sitter djupare än så går hen för tillfället psykologprogrammet.
B är lugn, omtänksam och social och har som hemlig förmåga att hen kan kommunicera mycket väl med datorer. Spelar dessutom många sorters instrument med stor entusiasm, däribland gigantiska blåsinstrument (dock ej i lägenheten). Jobbar för tillfället på universitetet och sysslar samtidigt med slutförandet av sin masteruppsats. En rolig och trevlig människa som också har en lång och gedigen erfarenhet inom nationsvärlden men har sitt eget ursprung i en annan del av världen.
Tillsammans tycker vi om att fermentera vätskor till välsmakande drycker, dansa, spela musik, laga vegetariskt, äta god mat och dricka goda drycker.

Vill du veta mer om oss (och kanske även flytta in med oss)? Skriv en ansökan som innehåller lite information om dig själv, vad du sysslar med och hur länge du räknar med att vilja bo med oss. Vi tänker oss att du är icke-rökare, inte har några djur samt gärna, liksom oss, uppnått en någorlunda mogen ålder för att vi ska trivas ihop så bra som möjligt. Det är dessutom viktigt att du är en person som håller ordning dagligen i gemensamma utrymmen och kan tänka dig att i samråd med oss göra upp ett städschema så att vi kan hålla rent i vårt gemensamma hem.

Om lägenheten och området:
Lägenheten är en fyra i Flogsta låghus i området Hamberg. Planlösningen är bifogad. Rummet som hyrs ut är 10,4m² och det gemensamma vardagsrummet 16m². Barkök, badrum, förrådet (mitt emot köket), och källarförrådet delar vi på. Lägenheten har sydvästlig balkong och rummet i fråga har fönster mot balkongen och fin utsikt. Tyvärr går det inte att titta på lägenheten för att vi ännu inte har flyttat in själva. I området finns det cykelrum, tvättstuga, bastu, kvarterslokal tillgängligt. Mer information hittar du här: http://www.studentstaden.se/HSO/Area/area_info_cm. aspx?cmguid=e245eb72-42ad-4ddc-afe6-c1b27461e858

Inköpsmöjligheter:
ICA Väst är på gångavstånd och om man vill storhandla är Stenhagen centrum lätt att nå med cykel eller buss. Där finns det ICA Maxi, Coop, Ö&B, Willys (ny), Systembolaget, mm.

Hyra: 3300kr
Inflytt: sker 8 april och boendet gäller tillsvidare.
Uppsägningstid: 2 månader
Deposition: 1 månadshyra

Ingår i hyran:
- El
- Vatten/värme
- Internet (troligtvis bredband 250 från bredbandsbolaget)

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala