Flogstavägen 47

Uppsala
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Flogstavägen 47, Uppsala


Hyra:

3800 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

18 m2


Beskrivning

Rum i 3:a uthyres omgående
Hej!

Jag söker nu en ny inneboende på grund av att min tidigare inneboende har flyttat ut för utlandsstudier. Sovrummet som uthyrs är ca 18 m2, sovrummet är även nytapetserad med ljusa och fräscha väggar! Rummet uthyrs delvis möblerat med klädskåp och du kommer också ha tillgång till andra gemensamma möbler (soffa, tv etc.). I hyran ingår el, vatten och bredband 100/10 lina. Vi delar på kök, badrum och vardagsrum. Jag kräver även en deposition på en månadshyra som betalas vid inflytt (Depositionen återfås självklart om rummet lämnas i befientligt skick.)

Den jag söker ska vara en man, ordningsam, lugn, renlig, rökfri och djurfri samt ORDNAD ekonomi. Jag förväntar mig självklart att du tar hand om mina saker samt lägenheten och ditt rum, men det är också viktigt att vi kommer överens.

Vem är jag?
Jag är en master student på Uppsala Universitetet. Som person är jag lugn, renlig och en ordningsam kille på 24 år. Min fritid spenderas mestadels på gymmet, men även på mina studier.

Lägenheten är en rymlig 3a som ligger bland andra studentlägenheter och befinner sig i ett relativt lugnt område, du har tvättstugan samt förråd några meter från porten. I samma område finns det en vårdcentral, Ica samt restauranger. Det finns goda busskommunikationer precis bredvid Ica, det går även att ta sig in till stan med cykel.

Skicka iväg ett mail där du berättar lite om dig själv och om vad som är viktigt för dig som delar lägenhet med någon annan! Rummet uthyrs omgående, och tillsvidare såvida allting fungerar mellan oss.

Obs. Bild på rummet kan skickas på begäran.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala