Flogstavägen 47

Uppsala
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Flogstavägen 47, Uppsala


Hyra:

3200 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

18 m2


Beskrivning

Rum i en 3:a uthyres hela sommaren
Hej!

Jag söker nu en ny inneboende på grund av jobb på annan ort över sommaren. Sovrummet som uthyrs är ca 18 m2, sovrummet är även nytapetserad med ljusa och fräscha väggar! Rummet kan hyras möblerat eller omöblerat. I vardagsrummet finns gemensamma möbler som (soffa, tv) etc. I hyran ingår el, vatten och bredband 100/10 lina och hemförsäkring. Du delar på kök, badrum och vardagsrum med en manlig inneboende som studerar och därför inte är hemma så ofta. UTHYRNINGSPERIOD: 1/6-31/8 (eller enligt överenskommelse)

Jag kräver även en deposition på en månadshyra som betalas vid inflytt (Depositionen återfås självklart om rummet lämnas i befientligt skick.)

Den jag söker ska vara ordningsam, lugn, renlig, rökfri och djurfri samt
ha ORDNAD ekonomi. Jag förväntar mig självklart att du tar hand om mina saker samt lägenheten och ditt rum.

Lägenheten är en rymlig 3a som ligger bland andra studentlägenheter och befinner sig i ett relativt lugnt område, du har tvättstugan samt förråd några meter från porten. I samma område finns det en vårdcentral, Ica samt restauranger. Det finns goda busskommunikationer precis bredvid Ica, det går även att ta sig in till stan med cykel 10-15min.

Skicka iväg ett mail där du berättar lite om dig själv och om vad som är viktigt för dig som delar lägenhet med någon annan!

P.S Rummet är kvar så länge annonsen är kvar.

Obs. Bild på rummet kan skickas på begäran.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala