Flogstavägen 81E

Uppsala
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Flogstavägen 81E, Uppsala


Hyra:

2900 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

15 m2


Beskrivning

Rum i härligt kollektiv uthyres (4 r.o.k)
Hej!
Efter månadsskiftet flyttar en av tre medboenden ut - vi som är kvar söker efter en tredje granne. Lägenheten är luftig stor 4:a, belägen högst upp i en trevåningshus med härlig utsikt, vardagsrum mot söder med öppet kök, träbelagd balkong, badkar och stoor walk in closet. Lägenheten är vidare väl möblerad (i dubbel bemärkelse): Storbilds-TV, Pernilla-fåtölj, stor soffgrupp, matplats, fullutrustat kök, balkongmöbler; möbler för ditt sovrum går att ordna, om du skulle behöva det (Roel, vår medboende som flyttar ut, är öppen för att lämna vissa möbler kvar efter sig utan kostnad).
Närhet till livsmedelsbutik, flera restauranger, stor tvättstuga. 10 minuter till Uppsala Centrum, och lika långt med cykel till skolan. Det vi begär i utbyte för allt detta är en ordningsam, renlig och glad själ!

En deposition på två månadshyror betalas in i samband med kontraktskrivning, och återfås efter utflyttning. Internet ingår i hyran, el tillkommer (ca 100-200 kronor). Vi prioriterar dig som kan flytta in redan till månadsskiftet, och vill bo kvar åtminstone till hösten.

Skriv några rader om dig själv, så återkommer vi. Välkommen på visning!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala