Frodegatan 33

Uppsala
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Frodegatan 33, Uppsala


Hyra:

10000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

52 m2


Beskrivning

1,5 Med balkong i Fålhagen
LÅNGTIDSUTHYRNING

Uthyres minst ett år från och med 1 mars 2016 - 1 mars 2017 (med god möjlighet till förlängning) då jag ska flytta utomlands och studera.

Lägenheten på 52 kvm är smakfullt renoverad och delvis möblerad (säng, garderob, tv-bänk och utemöbler på balkongen). Badrummet har regndusch och vackert sjöstenskakel. Köket är utrustat med bland annat diskmaskin och spis med varmluftsugn. Stort kök som inspirerar till matlagning. Originalgolv genom hela lägenheten. Dimmer i alla ljuskällor i alla rum. Sängen är upphöjd och inbyggd i en vägg som avskiljer rummet, därav 1,5 rum. Goda förvaringsmöjligheter under sängen och garderober och hyllor finns i lilla "sovrummet".

I huset finns tvättstuga, bastu, biljardrum och tillgång till förråd. Man får även tillgång till vår lummiga innergård där man kan grilla och ha fantastiska fester på sommaren. Balkongen ligger i snett söderläge, så det är sol hela dagen, min favoritplats i hela lägenheten. Härligt område med lantkänsla och trevliga grannar. 7 minuters gångväg till Centralstationen och närhet till city.

Helt perfekt för en person, funkar också fint för ett par. Det är ett trevligt par från Tyskland som har hyrt senaste året men ska nu flytta hem. Observera att bilderna är tagna under flytten så det ser inte så hemtrevligt ut längre men med lite inredning blir den superfin.

Hyran är på 10 000 kr i månaden och då ingår el, värme och vatten. En deposition på en månadshyra betalas i samband med första hyran. Gratis gatuparkering finns precis utanför huset. Referens från tidigare hyresvärd önskas. Djur och rökfritt.

Låter det intressant? Hör gärna av er på mail så kan ni få komma på visning. Förslag på visning är första helgen i februari men vi är flexibla.

Vänliga hälsningar,

Larisa Jusufbasic

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala