Frodegatan 36

Uppsala
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Frodegatan 36, Uppsala


Hyra:

10900 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

57 m2


Beskrivning

Lugn och central 2'a i Fålhagen
På grund av arbete i annat land hyr jag ut min mysiga 2:a Fålhagen i centrala Uppsala. Hyresperioden är fr.o.m. 20 Juli 2016 (möjligt att förhandla om senare tillträde) t.o.m. den 27 April 2017. Möjlighet till förlängning kan uppstå.

Lägenheten hyrs ut möblerad i en mycket välskött och lugn bostadsrättsförening (med tillgång till tvättstuga och torkrum samt mycket vacker innergård med uteplats och grillmöjlighet).

Hyresobjektet:
Lägenheten är en trivsam och ljus 2:a högst upp i fastigheten. Köket är modernt och badrummet nyligen renoverat. Lägenheten är inredd och har goda förrådsmöjligheter och en rymlig balkong i söderläge.

Hyresvillkor:
Hyran ligger på 10 900 kr och betalas en månad i förskott.

Vatten- och elräkning samt bredband tillkommer med 900 kr/mån.

Deposition på en månadsavgift krävs, och kommer att återbetalas till fullo vid återlämnandet av nycklarna, under förutsättning att hyrestagaren inte har orsakat skador på lägenheten/bohaget. Hyresgästen ska stå för egen hemförsäkring under uthyrningstiden.

Hyresgästen:
Hyresgästen ska ha en stabil ekonomi utan betalningsanmärkningar (kreditupplysning kommer att göras innan kontraktsskrivning). Jag ser gärna att hyresgästen har en fast anställning, även om detta inte är ett absolut krav. Hyresgästen ska vara skötsam samt rök- och djurfri.

Välkommen med era ansökningar, som bör innehålla följande: referenser, om du har sådana, uppgifter om inkomst och betalningsförmåga, en kortare presentation av dig själv.

Ansökan ska e-postas till nedanstående e-postadress.
Jag tar själv kontakt med de som jag finner passande.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala