Frodegatan

Uppsala
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Frodegatan, Uppsala
Hyrdes ut: 2022-09-01
Uthyres till: 2023-08-31
HyraHyra:

9520 kr

RumAntal rum:

1 RoK

BoytaBoyta:

40 m2

Beskrivning

Lägenhet för par eller pendlare!

Jag hyr ut min lägenhet helt/delvis möblerad från 1/9 2022 till 31/8 2023 med möjlighet till förlängning. Jag hyr ut för att jag ska provbo med min partner.

Lägenheten är en etta på 40 m2 med ett stort kök där man enkelt kan sitta fyra personer till bords. Det finns också en stor altan på ca 20 m2 där man kan njuta av föreningens trädgård under sommarhalvåret. Altanen vetter mot syd/sydost och är extra trevlig eftersom det är en gavellägenhet och för den som vill finns fina möjligheter till trädgårdsarbete!

Lägenheten ligger en halv trappa upp i lugna Fålhagen med endast 15 minuters promenad till centralstationen (5 med cykel!). Närmaste mataffär är Willys som ligger 7 minuter bort till fots, även om Coop och Ica också ligger inom en kvarts gångavstånd. Med cykel når man exempelvis Akademiska sjukhuset och Ekonomikum på 10 min samt Ångström och Engelska parken på 15 minuter.

Vi kan diskutera vilka möbler som lämnas kvar, men åtminstone sängen (140 cm med en ny bäddmadrass från januari 2022), soffan, garderoben och kökssoffan, de väggfasta hyllorna samt utemöblerna ingår i möbleringen vid uthyrning.

Lägenheten har förutom den vanliga utrustningen diskmaskin, och badrummet är nyligen renoverat med takdusch och golvvärme. I huset finns tvättstuga+torkrum, cykelförråd, grillar, biljard/pingisrum och bastu.

Månadshyran är 9 520 kr/mån. Deposition kommer att tas ut. I hyran ingår värme, vatten, bredband 300/10, samt möblering. El tillkommer eftersom elavtalet är rörligt. Elkostnaden har legat på 285-455 kr/mån.

Jag vill att den/de som hyr är rök- och djurfria.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala

Rapportera fel