Fyrislundsgatan 54

Uppsala
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Fyrislundsgatan 54, Uppsala


Hyra:

6000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

25 m2


Beskrivning

1:a i Årsta uthyres under längre tid
Jag söker en hyresgäst till min mysiga etta i Årsta under en längre tid. Minst till sommaren 2018 men det kan mycket väl bli längre. Jag vill hyra ut lägenheten till antingen en tjej eller ett par, så går du inte in under någon av dessa kategorier behöver du inte höra av dig. Ej husdjur och det är absolut förbjudet att röka inomhus. Jag föredrar kontakt via mail eller sms under dagtid.

Årsta är ett lugnt område med bra bussförbindelser (buss nr 6 och 7) samt max tio minuter på cykel in till stan.

Inflytt sker preliminärt 1:a december men kan bli tidigare beroende på när jag får tillträde till min lägenhet i Stockholm. Lägenheten kommer att hyras ut omöblerad och den kommer att hyras ut i andra hand via min bostadsrättsförening. I hyran på 6000 kronor ingår bredband, hemförsäkring, el och tv + gymkort till föreningens gym som ligger i källaren. Hyran betalas till mig den 25:e varje månad antingen via swish eller internetbank. En deposition på 4500 SEK kommer utkrävas innan inflytt då det är en administrativ avgift min bostadsrättsförening tar ut för att man ska få hyra ut lägenheten i andra hand. Depositionen fås tillbaka efter utflytt om lägenhetens skick är till belåtenhet och om alla hyror betalats i tid.

Låter det här intressant kan du/ni sätta er ner och skriva några rader om er själva. Om ni pluggar eller jobbar, ålder osv. Referenser är ett plus.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala