Geijersgatan 13

Uppsala
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Geijersgatan 13, Uppsala


Hyra:

6000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

44 m2


Beskrivning

Uthyrning av fräsch 2a på 44kvm
Hej!

Jag hyr ut min mysiga 2:a på 44kvm med inflyttning direkt och till och med i slutet av januari 2016. Alltså korttidshyra. Lägenheten hyrs ut fullt möblerad, men finns möjlighet att grejer tas upp på vinden om egna grejer vill in, tex en extra säng. Det är bland annat ett fullt utrustat kök, mikro och diskmaskin.

Lägenheten ligger i Luthagen med ett par minuters promenad till både ekonomikum och nära till centrala uppsala. Det är även bra med förbindelser i närheten. Det finns även en härlig balkong.

Butiker, flertalet restauranger och kiosker finns också inom nära gångavstånd. ICA och COOP ligger enbart några minuters promenad bort.

Jag söker dig eller er, som är helt rök- och djurfria, har ordnad ekonomi och vill bo i ett lugnt och fint område med nära till allting du kan behöva.

Uthyrningen är givetvis helt vit och upprättande av kontrakt är en självklarhet. Hyran är 6000- och betalas månadsvis i förskott. En deposition motsvarande en månadshyra betalas vid påskrivet kontrakt. Vid avslutat kontrakt återbetalas depositionen efter kontroll av lägenhetens skick och städning med eventuella avdrag ifall något mot förmodan gått sönder. I hyran ingår el, vatten och 200mbit bredband.

Skicka gärna ett mail och beskriv kort dig eller er; vad ni har för sysselsättning och intressen. Bifoga även referenser till arbetsgivare och tidigare hyresvärdar samt dokumenterad inkomst. När vi gått igenom mailen så kontaktar vi er för mer information.

Vänliga hälsningar,
Alexander

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala