Geijersgatan

Uppsala
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Geijersgatan, Uppsala


Hyra:

10000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

57 m2


Beskrivning

Central och nyrenoverad 2:a, 10.000 kr/mån
Jag hyr ut min lägenhet med 2 rum och kök, 57 kvm. Den ligger i Luthagen på Geijersgatan, på våning 2 av 3. Mycket bra läge, ca 5 min promenad till Ekonomikum och 10 min promenad till centrum. Lägenheten uthyres delvis möblerad.

Lägenheten är fräsch och helt nyrenoverad. I köket finns plats för matbord med 4-6 platser. Kyl och frys samt diskmaskin. Ljus hall med rymlig garderob. Stort vardagsrum, med utgång till en rymlig balkong på 6 kvm som har bord och soffor. Stort sovrum med flera garderober. Helkaklat badrum med dusch.

Föreningen har tvättstuga, cykelrum, övernattningsrum samt en härlig gemensam utegård med grillplats. I hyran ingår värme, el, vatten, TV, bostadsrättsförsäkring, parkeringsplats på gården och bredbandsanslutning.

Lägenheten uthyres tidigast from den 1 december 2016, dock senast den 1 januari 2017 tom 31 augusti 2017 och eventuellt längre. Tre månaders uppsägningstid. Två månadshyror i depositionsavgift kommer att krävas. Denna återbetalas till fullo om lägenheten är i samma skick vid utflytt som vid inflytt. Hyran betalas i förskott.

Bostadsrättsföreningens styrelse måste godkänna hyresgästen och därmed är anställning/studieintyg och referenser ett krav.
Husdjur och högljudda fester är inte tillåtet. Rökning sker utomhus.

Om du/ni är intresserade eller har frågor, maila mig samt berätta gärna lite om dig själv.

Hälsningar
Pia

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala