Geijersgatan 23C

Uppsala
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Geijersgatan 23C, Uppsala


Hyra:

6000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

45 m2


Beskrivning

Öppen och stilfull tvåa i Luthagen
Hej,

Jag är en juriststudent som vill hyra ut min rymliga lägenhet över sommaren. Den uthyres möblerad preliminärt från den 3 juni-31 augusti, men datumen kan diskuteras. Uthyres till en (eller par) lugn och skötsam person med stabil inkomst. Jag vill också att du/ni är icke-rökare och saknar husdjur.

Lägenheten är belägen på Geijersgatan 23C i ett lugnt och trivsamt område nära till diverse livsmedelsbutiker såväl som centrum och grönområden.

Den är nyrenoverad 2011 och har en öppen planlösning och balkong. Den är utrustad med disk- och tvättmaskin. Det finns både walk-in-closet och vanlig garderob. I huset ges tillgång till ett vindsförråd samt tvätt- och torkrum, cykelförråd och återvinningscentral i källaren.

I hyran om 6 000 kr/mån ingår vatten, el, bredband och tv. Hyran betalas förskottsvis. Deposition på en månadshyra betalas efter påskrivet kontrakt men innan tillträde.

Skicka iväg ett mail till mig med information om dig/er så hör jag av mig så fort jag kan. Tveka inte att kontakta mig om ni har några frågor eller vill komma på visning.

Vi hörs!

Didrik

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala