Glimmervägen 2c

Uppsala
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Glimmervägen 2c, Uppsala


Hyra:

12000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

64 m2


Beskrivning

Modern totalrenoverad 2a i Eriksberg
Jag hyr ut min två i Eriksberg om ca 64kvm på 1-års kontrakt med möjlighet till förlängning. Det är en genomgångslägenhet med bra ljusinsläpp och rymlig balkong i söderläge. Hela lägenhet är totalrenoverad.

Hall, Kök och badrum har klinker med värmegolv. Alla rum har infällda takspotligts och infällda takhögtalare. Trådlös musikstreaming till alla rum är möjlig via mediaenhet i köket. Massiva stenväggar i marmor i hall och kök med dekorativ belysning. Alla ljuskällor är dimringsbara och flera ljuskällor är även wifi-styrda vilket möjliggör dimring och färgval direkt i telefonen eller surfplattan.

Rymligt kök med nya vitvaror. Dubbla ugnar, micro, induktionshäll, kolfilterfläkt, Kyl & frys, diskmaskin, dubbel diskoho, bra med bänkyta.
Hallen har en 2 meter bred platsbyggd garderob med skjutdörrar och spegel.
Sovrum med gott om förvaring. 2 meter bred garderob med skjutdörrar samt 50cm garderob på vardera sida om sängen, extra förvaring ovanför sängen. 1.80 bred säng med sängbord på båda sidor och eluttag i direkt anslutning vid sängborden.
Vardagsrum med modern platsbyggd eldstad, tv/media panel. Matbord med plats för 6-8 personer, bar med vinkyl för 50 flaskor. Golv i 1-stavs ekparkett, nya väggar och tak.

I hyran ingår Vatten, värme, 100 Mbit bredband samt parkeringsplats med elstolpe.
Lägenheten hyrs ut delvis möblerad men kan även hyras ut fullt möblerad.
Lägenheten ligger 1/2 trappa upp.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala