Gnejsvagen 2K

Uppsala
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Gnejsvagen 2K, Uppsala


Hyra:

3500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

15 m2


Beskrivning

Rum i trea uthyres
Jag hyr ut ett rum i min lägenhet i centrala Eriksberg fr.o.m. nu tills vidare. En månads uppsägningstid gäller. Hyran är 3 500 kr per månad.

Lägenheten består av 3 rum och kök, med 2 toaletter (bad och dusch i respektive toalett). Den är fullt möblerad. Jag har en hyresgäst som bor i ett rum med toa/dusch, och hyr nu ut det andra rummet. Köket är nyligen uppdaterat med en ny induktionsspis, frys och kylskåp. Köket delas av de som bor i lägenheten. I rummet finns det en king-size dubbelsäng, hyllor m.m. Tillhörande rummet finns även toalett och badkar/dusch.

Busshållsplats för buss nr 4, 6 och 21 ligger nära lägenheten, så du kan ta dig till Stora Torget på bara 15 minuter. Har du bil finns det gott om parkeringsplatser (gratis i 48 timmar) vid boendet. Inom 5 minuters gångavstånd ligger Västertorg med mataffärer, apotek, bank och restauranger.

Inga djur är tillåtna i lägenheten. Området är väldigt lugnt, och med närhet till naturen då det ligger intill den vackra stadsdelen Haga.

Hyran betalas i förskott (dvs. den 25:e i månaden för nästa månad). I hyran ingår el, vatten, internet osv. Kreditupplysning kommer att genomföras och jag vill även gärna se bevis på anställning/inkomstkällor innan kontrakt skrivs. En månads uppsägningstid gäller, samt en månadshyra som deposition. När du flyttar ut får du hela beloppet tillbaka om du inte orsakat skador på lägenheten.

Vid intresse skicka gärna mail till mig så jag kan ordna tid för visning av lägenheten.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala