Hässjevägen 11

Uppsala
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Hässjevägen 11, Uppsala


Hyra:

3900 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

12 m2


Beskrivning

Rum i villa när SLU, BMC, Ångströmslab
Hej!

Jag och min sambo hyr ut tre rum och kök i ett kedjehus till studenter. Vi söker nu en ny hyresgäst till ett av rummen. Huset ligger i ett lugnt kedjehusområde, Valsätra, mycket nära Ultuna, i Uppsala och det är nyrenoverat och fräscht. Det är 7 minuters cykelavstånd och 20 minuters promenad (2 km) till SLU (Sveriges Lantbruksuniversitet). Buss in till centralstationen finns 250 m från huset och bussresan tar 20 min. BMC (Biomedicinskt centrum) ligger endast 10 min bort med buss och likaså Polacksbacken: Informationsteknologiskt centrum och Ångströmlaboratoriet. Vill du kan du även cykla in till centrala Uppsala på 15-20 min.

Röd prick nere i mitten på kartbilden är huset, svart prick är busshållplats, grön prick nere till höger är SLU, lila prick är Polacksbacken: Informationsteknologiskt centrum och Ångströmlaboratoriet, turkos/ljusblå prick är BMC och den mörkare blåa pricken nederst på kartbilden är centrum.

500 meter från huset, 2 min med cykel och 5 min promenad, ligger ett stort uppgraderat centrum med såväl Ica Kvantum som Willys och Lidl samt klädaffärer. Där finns även vårdcentral, apotek, tandläkare, frisör, bibliotek och ett par restauranger.

Vi har gemensam entrédörr med våra inneboende, men en separat dörr inne i hallen leder in till mig och min sambo. Hela övervåningen hyrs ut och där finns två sovrum (ca 12 kvm vardera), ett större sovrum (ca 15 kvm) och en toalett med duschhörna och tvätt- och torkmaskin samt ett nybyggt kök. Köket är välutrustat med porslin mm, diskmaskin, stor kyl/frys, fullstor spis, micro, matplats för fyra personer och TV.

Gemensamma utrymmen som delas mellan hyresgästerna består av entréplanshallen, badrummet, köket och en stor stenlagd uteplats med trädgårdsmöbler på framsidan av huset som har sol under morgonen och dagen.

Sovrummet (ca 12 kvm) hyrs ut omöblerat eller eventuellt delvis möblerat enligt önskemål med t.ex. säng, taklampa, bordslampa, skrivbord och stol.

I hyran ingår tillgång till WiFi via fiber 250 Mbit, el, vatten, värme, TV, städredskap och dammsugare. Hyresgästerna ansvarar själva för städning av sina egna rum och veckovis schemalagt för skötsel och städning av gemensamma ytor.

Städmaterial, rengöringsmedel, hushållspapper och toalettpapper mm ansvarar de inneboende gemensamt för. Den som har veckostädningen ansvarar för inköp och att ta betalt av övriga.

Våra inneboende ska självklart vara helt rökfria, inte ha några husdjur, vara skötsamma, ha en god ekonomi och alltid betala hyran i tid. Tillträde till rummet sker 1:a maj 2016 eller eventuellt tidigare enligt överenskommelse.

Hyra för rummet: 3900 SEK

Om detta låter intressant får du gärna höra av dig till oss! Första kontakt sker genom mail där du berättar mer om vem du är, vad du jobbar med/studerar/ska studera mm. Skicka med kontaktuppgifter till eventuella tidigare hyresvärdar. Visning av rum sker enligt överenskommelse.

Vänliga hälsningar
Victoria Linder och Niklas Säfström

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala