Heidenstamsgatan

Uppsala
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Heidenstamsgatan, Uppsala


Hyra:

5000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

85 m2


Beskrivning

Sovrum uthyres i nyrenoverad 3:a
Hej!
Jag söker en inneboende till min nyrenoverade 3:a på 85kvm. Sovrummet som uthyrs är 13kvm (3,2m x 4,1m). Från sovrummet har du direkt tillgång till en mysig balkong med utsikt på innergården. Sovrummet är mycket fräsch (ljusa väggar & trägolv). För närvarade är rummet möblerad med en 90cm säng & 2 vita garderober. I hyran ingår el, vatten, bredband & hemförsäkring. Vi delar kök, badrum & vardagsrum.

Den jag söker ska vara ordningsam, lugn, renlig, rökfri, djurfri med stabil ekonomi. Möjlighet finns att se rummet och lägenheten i förväg om det önskas. Jag förväntar mig såklart att du är rädd om mina saker och inte stör grannarna, men annars är det viktigaste att vi trivs tillsammans.

Jag som bor i lägenheten är en lugn & ordningsam man på 33 år.

Inflyttning sker enligt överenskommelse men kan även ske omgående om det önskas.

Lägenheten ligger på Heidenstamsgatan som är ett lugnt och barnvänligt område med stora grönskande innergårdar. 200m bort ligger Heidenstamstorg (Ica samköp, apotek, vårdcentral, restauranger, gym m.m.)

Goda busskommunikationer finns. Buss nr 2 finns 200m bort, buss nr 3 finns 300m bort & buss nr 41 finns 50m bort.

Centrala Uppsala så kan man med lätthet cykla eller gå på 20 min.

Börja med att skriva lite om dig själv & berätta gärna vad som är viktigt för dig när du delar boende med någon annan. Skriv även ditt mobilnummer & e-post så hör jag av mig.

Vänliga hälsningar
/N

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala