Heidenstamsgatan

Uppsala
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Heidenstamsgatan, Uppsala


Hyra:

4500 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

85 m2


Beskrivning

1 sovrum uthyres i nyrenoverad 3:a
Hej!
Jag söker en inneboende till min nyrenoverade 3:a på 85kvm. Sovrummet som uthyrs är drygt 13kvm (3,2m x 4,1m) & har en balkong med en härlig utsikt på innergården. Sovrummet är mycket fräsch (ljusa väggar & trägolv) och är möblerad med en 90cm säng & 2 vita garderober. I hyran ingår el, vatten, värme & internet. Vi delar kök, badrum & vardagsrum. Lägenheten har hög standard med bl.a. diskmaskin, tvättmaskin & torktumlare.

Personen jag söker måste vara ordningsam, lugn, renlig, rökfri & djurfri med ordnad ekonomi. Möjlighet finns att se sovrummet och lägenheten om det önskas. Det är viktigt att vi trivs tillsammans.

Jag som bor i lägenheten är en lugn & ordningsam kille på 33 år som jobbar med ekonomi.

Inflyttning kan ske omgående.

Lägenheten ligger på Heidenstamsgatan som är ett lugnt och barnvänligt område med stora grönskande innergårdar. 150m bort ligger Heidenstamstorg med ICA, apotek, vårdcentral, restauranger, kemtvätt, frisör, gym m.m.)

Goda busskommunikationer finns nära. Buss nr 2 (200m), buss nr (300m) & buss nr 41 (50m).

Uppsala city kan man med lätthet cykla på 10 minuter.

Intresserad? Börja med att skriva lite om dig själv, vad du gör & berätta gärna vad som är viktigt för dig när du delar boende med någon annan. Skriv även ditt mobilnummer & e-post så hör jag av mig.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala